Rikkomuksen tarkistamisen pyytäminen

Jos tiedosto ei mielestäsi riko Googlen käyttöehtoja tai ohjelmasääntöjä, voit pyytää, että tiedosto tarkistetaan. Jos sinulla on tiedosto, joka on merkitty rikkomuksen takia, saatat nähdä merkinnän tiedostonimen vieressä etkä voi jakaa tiedostoa. Tiedosto ei ole enää julkisesti saatavilla edes sellaisille henkilöille, joilla on sen linkki.

Tarkistuksen pyytäminen

Kun yrität jakaa rikkomuksen takia merkittyä tiedostoa, näet valinnan, jolla voit pyytää tiedoston tarkistusta. Näin voit pyytää tiedoston tarkistusta:

1. Avaa tiedosto.
  2. Valitse Jaa.
  3. Valitse Pyydä tarkistusta.

Käytöstä poistetut tilit

Jos omistat käytöstä poistetun tilin, voit pyytää meitä palauttamaan sen käyttöösi.

1. Kirjaudu Google-tilillesi Chromella tai jollakin muulla selaimella.
  2. Valitse Yritä palauttaa.
  3. Seuraa ohjeita.

Jos sinulla on ongelmia näiden vaiheiden tekemisessä, täytä tämä lomake.