Anmod om at få en overtrædelse gennemgået

Du kan anmode om en gennemgang af din fil, hvis du ikke mener, at den overtræder Googles servicevilkår eller programpolitikker. Hvis du ejer en fil, der er blevet anmeldt for en overtrædelse, vil du kunne se et flag ud for filnavnet, og du vil ikke være i stand til at dele den. Din fil er ikke længere offentligt tilgængelig – heller ikke for personer, der har linket.

Anmod om en gennemgang

Når du forsøger at dele en fil, der er blevet anmeldt for en overtrædelse, vil du kunne se en mulighed for at få filen gennemgået. Sådan anmoder du om en gennemgang af filen:

1. Åbn filen.
  2. Klik på Del.
  3. Klik på Anmod om en gennemgang.

Deaktiverede konti

Hvis du ejer kontoen, kan du anmode om at få adgang til den igen.

1. Log ind på din Google-konto i en browser som f.eks. Chrome.
  2. Vælg Prøv at gendanne.
  3. Følg vejledningen.

Hvis du har problemer med disse trin, kan du udfylde denne formular.