Minimale vereisten voor Android-apparaten

Deze informatie is alleen van toepassing op de nieuwste versie van de apps Drive, Documenten en Spreadsheets voor Android. Ga naar Google Play als u deze apps wilt downloaden of naar de nieuwste versie wilt upgraden.

Als u de apps voor Google Drive, Google Documenten of Google Spreadsheets wilt downloaden, moet uw Android-apparaat aan de volgende vereisten voldoen:

• Voor telefoons en tablets heeft u Android-versie 4.0 of hoger nodig.

U kunt de versie controleren door naar Instellingen te gaan en Over de telefoon/Over tablet te selecteren. Uw versienummer staat vermeld onder 'Versie'.

Als u een oudere versie van Android heeft, kunt u de apps Documenten of Spreadsheets niet downloaden en kunt u de Drive-app ook niet upgraden naar de nieuwste versie.

De inhoud in ons Helpcentrum is van toepassing op de nieuwste versie van de apps Google Drive, Documenten en Spreadsheets. Hoewel u een oudere versie van de Drive-app kunt blijven gebruiken, wordt u aanbevolen de app te upgraden naar de nieuwste versie zodat u voordeel kunt halen uit de nieuwe functies. Bovendien zijn oudere versies van de Drive-app niet compatibel met de nieuwe apps Documenten en Spreadsheets and Sheets apps.

Taalopties

U kunt Google-documenten en Google-spreadsheets op Android in de volgende talen bewerken:

Afrikaans, Amhaars, Arabisch, Armeens, Azerbeidzjaans, Baskisch, Bengaals, Bulgaars, Catalaans, Chinees (Hongkong), Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Deens, Duits, Engels, Engels (Verenigd Koninkrijk), Estlands, Filipijns, Fins, Frans, Frans (Canada), Galicisch, Georgisch, Grieks, Gujarati, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, IJslands, Indonesisch, Italiaans, Japans, Kannada, Khmer, Koreaans, Kroatisch, Lao, Lets, Litouws, Malayalam, Maleis, Marathi, Mongools, Nederlands, Nepalees, Noors, Oekraïens, Perzisch (Farsi), Pools, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Roemeens, Russisch, Servisch, Sinhala, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Spaans (Latijns-Amerika), Tamil, Telugu, Thai, Tsjechisch, Turks, Urdu, Vietnamees, Zulu en Zweeds.

Matt is expert op het gebied van Documenten en Drive en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om hem te laten weten wat u van deze pagina vindt.

Hoe nuttig is dit artikel:

Feedback is geregistreerd. Hartelijk dank.
  • Helemaal niet nuttig
  • Niet erg nuttig
  • Een beetje nuttig
  • Erg nuttig
  • Uitermate nuttig