Sjekk aktivitet og filversjoner

Se endringer som er utført i filene dine i Disk, og hold oversikt over hvem som har utført dem. Du kan se endringer når noen

• redigerer eller kommenterer i filer
  • gir nytt navn til filer eller mapper
  • flytter eller fjerner filer eller mapper
  • laster opp nye filer til mapper
  • deler eller opphever deling av elementer

Viktig: Versjonsloggen for Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner er forskjellig fra loggen for PDF-filer, bilder og andre filer lagret i Disk. Finn ut hvordan du kan se loggen over endringer utført i Google-filer

Se tidligere aktivitet

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Til venstre klikker du på Min disk.
  3. Øverst til høyre klikker du på Info Informasjon.
  4. For å se de siste endringene, klikk på Aktivitet.
  5. Hvis du vil se aktiviteten for en bestemt fil eller mappe, klikker du på filen eller mappen.
  6. Hvis du vil se nylige endringer, ruller du nedover på høyre side.

Lagre og gjenopprett nylige versjoner

Kun de nyeste versjonene av tidligere dokumenter blir lagret, med mindre du klikker på Behold for alltid.

Last ned nylige versjoner

Du kan laste ned og beholde tidligere versjoner av PDF-filer, bilder og andre filer som er lagret i Google Disk.

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på filen du vil laste ned.
  3. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Administrer versjoner.
  4. Ved siden av versjonen du vil laste ned, klikker du på Mer Mer.
  5. Klikk på Last ned for å lagre en kopi på datamaskinen.

Last opp en ny versjon

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på filen du vil erstatte.
  3. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Administrer versjoner og så Last opp en ny versjon.

Merk: Hvis du laster opp en ny versjon av en fil som eies av en annen person, forblir denne personen den opprinnelige eieren.

Slett tidligere versjoner

1. Gå til drive.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på filen du vil erstatte.
  3. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Administrer versjoner.
  4. Ved siden av versjonen du vil slette, klikker du på Mer Mer etterfulgt av Slett.

Versjonsloggen

Versjonsloggen for Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner er forskjellig fra funksjonen for filversjoner i Google Disk. Finn ut hvordan du kan se endringslogger for Google-filer.