Schakelen tussen meerdere Google-accounts

In Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties kun je meerdere Google-accounts toevoegen en tussen deze accounts schakelen. Wil je overschakelen naar een ander account in Google Drive, dan moet je Drive eerst ontkoppelen en vervolgens opnieuw installeren met je andere account.

In een browser, zoals Chrome

1. Log op je computer in bij Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto of e-mailadres.
  3. Klik op het account dat je wilt gebruiken.
  4. Er wordt een nieuw venster geopend voor dit account.

Tips: