Systemkrav och webbläsare

Om du vill ladda ned Google Drive-appen måste du ha Android-version 4.4 eller högre.

Om du vill ladda ned apparna för Google Dokument, Kalkylark och Presentationer måste du ha Android-version 5.0 eller högre.

Kontrollera vilken version av Android du använder

1. På din mobil eller surfplatta med Android trycker du på Inställningar Appen Inställningar följt av Systemet följt av Om mobilen eller Om surfplattan.
  2. Under Android-version kan du se vilken version du har.

Hämta appen för Google Drive, Dokument, Kalkylark eller Presentationer

Obs! Se till att alla appar är uppdaterade till den senaste versionen.