Systemkrav och webbläsare

De senaste versionerna av Google Drive, Dokument, Kalkylark, Presentationer och Formulär är kompatibla med följande operativsystem och webbläsare.

Webbläsare

Drive, Dokument, Kalkylark och Presentationer fungerar med de två senaste versionerna av följande webbläsare (om inget annat anges). Se till att cookies och JavaScript har aktiverats i webbläsaren.

Andra webbläsare kan fungera, men du kan kanske inte använda alla funktioner.

Operativsystem

Drive för datorn

Du kan ladda ned och använda Drive för datorn på dessa operativsystem:

• Windows:
    • Windows 7 och senare
    • Windows Server 2012 och senare

Kontrollera vilken version av Windows du använder.

Kontrollera vilken version av MacOS du använder.