Systemkrav och webbläsare

De senaste versionerna av Google Drive, Dokument, Kalkylark, Presentationer och Formulär är kompatibla med följande operativsystem och webbläsare.

Webbläsare

Drive, Dokument, Kalkylark och Presentationer fungerar med de två senaste versionerna av följande webbläsare (om inget annat anges). Se till att cookies och JavaScript har aktiverats i webbläsaren.

Andra webbläsare kan fungera men du kan kanske inte använda alla funktioner.

Operativsystem

Säkerhetskopiera och synkronisera

Du kan ladda ned och använda Säkerhetskopiera och synkronisera på vissa operativsystem: