Systemkrav og nettlesere

For å laste ned Google Disk-appen må du ha Android-versjon 5.0 eller nyere.

For å laste ned appene for Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner må du ha Android-versjon 5.0 eller nyere.

Sjekk hvilken Android-versjon du bruker

1. På Android-enheten din trykker du på Innstillinger Innstillinger-app og så System og så Om telefonen eller Om nettbrettet.
  2. Under «Android-versjon» ser du hvilken versjon du har.

Last ned appen for Google Disk, Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner

Merk: Sørg for at alle appene er oppdatert til den nyeste versjonen.