Systemkrav og nettlesere

For Android-enheter kommer Google med oppdateringer for den nåværende utgaven og de to forrige utgavene. Når for eksempel Android 11.0 er den nyeste utgaven, kommer Google også med oppdateringer for Android 10.0 og Android 9.0.

Sjekk hvilken Android-versjon du har

1. På Android-enheten trykker du på Innstillinger Innstillinger-app etterfulgt av System etterfulgt av Om telefonen eller Om nettbrettet.
  2. Under «Android-versjon» ser du hvilken versjon du har.

Last ned appen for Google Disk, Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner

Viktig: Sørg for at alle appene er oppdatert til den nyeste versjonen.