Systemkrav og nettlesere

De nyeste versjonene av Google Disk, Dokumenter, Regneark, Presentasjoner og Skjemaer er kompatible med operativsystemene og nettleserne nedenfor.

Nettlesere

Google Disk, Dokumenter, Regneark, Presentasjoner og Skjemaer fungerer med de to nyeste versjonene av disse nettleserne (med mindre noe annet er angitt). Sørg for at informasjonskapsler og JavaScript er slått på for nettleseren din.

Andre nettlesere kan fungere, men det er ikke sikkert at du kan bruke alle funksjonene.

Operativsystemer på datamaskiner

Disk for datamaskiner

Du kan laste ned og bruke Disk for datamaskiner på disse operativsystemene:

• Windows:
    • Windows 7 og nyere
    • Windows Server 2012 og nyere

Sjekk hvilken Windows-versjon du har.

Sjekk hvilken MacOS-versjon du har.

• Linux: Disk for datamaskiner er ikke tilgjengelig for operativsystemet Linux. Du kan bruke Google Disk på nettet.

Viktig: