Systeemvereisten en browsers

Als je de Google Drive-app wilt downloaden, heb je Android-versie 4.4 of hoger nodig.

Als je de Google Documenten-, Spreadsheets- of Presentaties-app wilt downloaden, heb je Android-versie 5.0 of hoger nodig.

Controleren welke versie van Android je gebruikt

1. Tik op je Android-telefoon of -tablet op Instellingen Instellingen-app en dan Systeem en dan Over de telefoon of Over de tablet.
  2. Kijk onder 'Android-versie' welke versie je hebt.

De Google Drive-, Documenten-, Spreadsheets- of Presentaties-app downloaden

Opmerking: Zorg ervoor dat alle apps zijn geüpdatet naar de nieuwste versie.