Systeemvereisten en browsers

De nieuwste versies van Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Formulieren en Tekeningen zijn compatibel met de volgende besturingssystemen en browsers.

Browsers

Google Drive, Documenten, Spreadsheets en Presentaties werken met de twee meest recente versies van de volgende browsers. Zorg ervoor dat cookies en JavaScript zijn ingeschakeld in de browser.

• Chrome
  • Firefox
  • Alleen Windows: Internet Explorer, Microsoft Edge
  • Alleen Mac: Safari

Andere browsers werken soms ook wel, maar je kunt dan misschien niet alle functies gebruiken.

Opmerking: Google Drive werkt niet met Chrome 23, Firefox 23, IE9, Safari 6 of oudere browserversies. Als je Drive wilt gebruiken, moet je dus je browser updaten.

Besturingssystemen van computers

Mary is expert op het gebied van Documenten en Drive en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om haar te laten weten wat je van deze pagina vindt.