Systeemvereisten en browsers

De nieuwste versies van Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren zijn geschikt voor de volgende besturingssystemen en browsers.

Browsers

Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren werken met de twee meest recente versies van de volgende browsers. Zorg ervoor dat cookies en JavaScript zijn ingeschakeld in de browser.

• Chrome
  • Firefox
  • Alleen Windows: Internet Explorer, Microsoft Edge
  • Alleen Mac: Safari

Andere browsers werken soms ook wel, maar je kunt dan misschien niet alle functies gebruiken.

Besturingssystemen van computers

Je kunt Google Drive downloaden en gebruiken met bepaalde besturingssystemen:

Mary is expert op het gebied van Documenten en Drive en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om haar te laten weten wat je van deze pagina vindt.