Systeemvereisten en browsers

De nieuwste versies van Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren zijn geschikt voor de volgende besturingssystemen en browsers.

Browsers

Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren werken met de twee meest recente versies van de volgende browsers (tenzij anders vermeld). Zorg ervoor dat cookies en JavaScript zijn ingeschakeld in de browser.

• Chrome
  • Firefox
  • Alleen Windows: Internet Explorer 11, Microsoft Edge
  • Alleen Mac: Safari

Andere browsers werken mogelijk ook, maar je kunt dan misschien niet alle functies gebruiken.

Besturingssystemen van computers

Back-up en synchronisatie

Je kunt 'Back-up en synchronisatie' downloaden en gebruiken op bepaalde besturingssystemen: