Systemkrav og browsere

De nyeste versioner af Google Drev, Docs, Sheets, Slides og Analyse er kompatible med følgende operativsystemer og browsere.

Browsere

Google Drev, Docs, Sheets, Slides og Analyse fungerer sammen med de 2 seneste versioner af følgende browsere (medmindre andet er angivet). Sørg for, at cookies og JavaScript er aktiveret i din browser.

Andre browsere fungerer muligvis også, men det er ikke sikkert, at du kan bruge alle funktionerne.

Drev til computer

Du kan installere Drev til computer på følgende operativsystemer:

Understøttede filsystemer til Drev til computer
Indholdscachen i Drev til computer understøtter følgende tilknyttede filsystemer:
  • APFS til macOS
  • HFS+ til macOS
  • NTFS til Windows
Drev til computer understøtter ikke netværksvolumener som f.eks.:
  • SMB
  • NFS
Drev til computer opretter et virtuelt drev, der åbnes som et FAT-filsystem.
Tip! FAT har begrænsninger for filstørrelse. Den største mulige fil på et FAT32-drev er 4 GB.

Vigtigt!

• Hvis du vil redigere i Microsoft Office i realtid, skal du bruge Office 2010 eller nyere.
  • Drev til computer understøtter ikke:
    • 32-bit Windows-systemer
    • Windows ARM-baserede enheder
    • Operativsystemer i beta

Relaterede ressourcer

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.