Systemkrav og browsere

De nyeste versioner af Google Drev, Docs, Sheets, Slides og Analyse  er kompatible med følgende operativsystemer og browsere.

Browsere

Google Drev, Docs, Sheets, Slides og Analyse fungerer sammen med de to seneste versioner af følgende browsere (medmindre andet er angivet). Sørg for, at cookies og JavaScript er aktiveret i din browser.

Andre browsere fungerer muligvis også, men det er ikke sikkert, at du kan bruge alle funktionerne.

Operativsystemer på computeren

Backup og synkronisering

Du kan downloade og bruge Backup og synkronisering i visse operativsystemer: