Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Systeemvereisten en browsers

De nieuwste versies van Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren zijn geschikt voor de volgende besturingssystemen en browsers.

Meer informatie over compatibele browsers

Belangrijk: Zorg dat je cookies en JavaScript hebt aangezet in de browser.

Je kunt Google Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren gebruiken met de 2 meest recente versies van deze browsers:

Andere browsers werken mogelijk ook, maar je kunt dan misschien niet alle functies gebruiken.

Meer informatie over Drive voor desktop

Je kunt Drive voor desktop installeren en gebruiken op deze besturingssystemen:

Meer informatie over welke bestandssystemen worden ondersteund door Drive voor desktop

Belangrijk: Als je Microsoft Office-bestanden in realtime wilt bewerken, gebruik je Office 2010 of hoger.

Het contentcachegeheugen van Drive voor desktop ondersteunt de volgende gekoppelde bestandssystemen:

• Apple File System (APFS) voor macOS
  • Hierarchical File System plus (HFS+) voor macOS
  • New Technology File System (NTFS) voor Windows

Drive voor desktop ondersteunt geen netwerkvolumes als:

• Server Message Block (SMB)
  • Network File System (NFS)

Drive voor desktop maakt een virtuele schijf die wordt geopend als een FAT-bestandssysteem (File Allocation Table).

Tip: Er geldt een maximale bestandsgrootte voor FAT-systemen. Het grootst mogelijke bestand voor een FAT32-schijf is 4 GB.

Drive voor desktop ondersteunt het volgende niet:

• 32-bits Windows-systemen
  • Windows ARM-gebaseerde apparaten
  • De bètaversie van besturingssystemen

Gerelateerde bronnen

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.