Systemkrav og nettlesere

For iOS-enheter kommer vi med oppdateringer for nåværende utgave og de forrige større OS-utgavene.

Sjekk hvilken iOS-versjon du bruker

1. Åpne Innstillinger på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Generelt etterfulgt av Om.
  3. Sjekk iOS-versjonen din ved siden av «Versjon».

Last ned appen for Google Disk, Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner

Merk: Sørg for at alle appene er oppdatert til den nyeste versjonen, ved å trykke på linkene ovenfor.

Relaterte ressurser

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.