Systemkrav och webbläsare

De senaste versionerna av Google Drive, Dokument, Kalkylark, Presentationer och Formulär är kompatibla med följande operativsystem och webbläsare.

Läs mer om kompatibla webbläsare

Viktigt! Kontrollera att cookies och JavaScript har aktiverats i webbläsaren.

Du kan använda Google Drive, Dokument, Kalkylark, Presentationer och Formulär med de två senaste versionerna av dessa webbläsare:

Andra webbläsare kan fungera men du kan kanske inte använda alla funktioner.

Läs mer om Drive för datorn

Du kan installera och använda Drive för datorn på dessa operativsystem:

Läs mer om vilka filsystem som stöds av Drive för datorn

Viktigt! Om du vill redigera Microsoft Office i realtid ska du använda Office 2010 och senare.

Innehållscachen för Drive för datorn har stöd för dessa anslutna filsystem:

• Apple File System (APFS) för macOS
  • Hierarchical File System Plus (HFS+) för macOS
  • New Technology File System (NTFS) för Windows

Drive för datorn har inte stöd för nätverksvolymer som

• Server Message Block (SMB)
  • Network File System (NFS)

Drive för datorn skapar en virtuell enhet som öppnas som ett FAT-filsystem (File Allocation Table).

Tips! Det finns en gräns för filstorleken för FAT. Den största möjliga filen för en FAT32-enhet är 4 GB.

Drive för datorn har inte stöd för följande:

• 32-bitars Windows-system
  • ARM-baserade Windows-enheter
  • Operativsystem i beta