Systemkrav och webbläsare

För Android-enheter tillhandahåller Google uppdateringar för de aktuella och två föregående versionerna. Till exempel, när Android 11.0 är den senaste versionen, tillhandahåller Google också uppdateringar för Android 10.0 och Android 9.0.

Kontrollera vilken version av Android du använder

1. Tryck på Inställningar Appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android följt av System följt av Om telefonen eller Om surfplattan.
  2. Under Android-version kan du se vilken version du har.

Hämta appen för Google Drive, Dokument, Kalkylark eller Presentationer

Obs! Se till att alla appar är uppdaterade till den senaste versionen.