Finn ut hva som er endret i filer

Du kan se endringer som er utført i dokumenter i Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.

1. Åpne et dokument, et regneark eller en presentasjon på en datamaskin.
  2.  Øverst til høyre holder du markøren over Forrige redigering Version history for å se hvem som sist oppdaterte filen, og når hen sist gjorde endringer.
Tips: Hvis du ser en blå prikk på Siste endring-ikonet Version history, betyr det at noen har oppdatert filen siden du sist gikk inn på den.

Jobb med tidligere versjoner av en fil

Viktig: For å bla gjennom tidligere versjoner av en fil trenger du tillatelse til å redigere den.

Se en tidligere versjon

1. Åpne et dokument, et regneark eller en presentasjon på en datamaskin.
  2. Velg et alternativ:
    • Øverst klikker du på Fil og deretter Versjonslogg og deretter Se versjonsloggen.
    • Klikk på Sist endret Version history øverst til høyre.
  3. Velg den nyeste versjonen. Du kan se hvem som har oppdatert filen, og hvilke endringer de har gjort.
  4. (Valgfritt) Hvis du vil
    • Finn grupperte versjoner: Klikk på Vis Nedoverpil i panelet til høyre.
    • Gå tilbake til den opprinnelige versjonen: Klikk på Tilbake  øverst til venstre.

Gjenopprett tidligere versjoner

1. Åpne et dokument, et regneark eller en presentasjon på en datamaskin.
  2.  Velg et alternativ:
    • Øverst klikker du på Fil og deretter Versjonslogg og deretter Se versjonsloggen.
    • Klikk på Sist endret Version history øverst til høyre.
  3. Velg en tidligere versjon i panelet til høyre.
  4. Øverst klikker du på Gjenopprett denne versjonen og deretterGjenopprett.

Kopiér en tidligere versjon

Du kan lage kopier av og redigere tidligere versjoner av filer.

1. Åpne et dokument, et regneark eller en presentasjon på en datamaskin.
  2. Velg et alternativ:
    • Øverst klikker du på Fil og deretter Versjonslogg og deretter Se versjonsloggen.
    • Klikk på Sist endret Version history øverst til høyre.
  3. Ved siden av versjonen du vil kopiere i panelet til høyre, klikker du på Mer Mer og deretterLag en kopi.
  4. Skriv inn et navn for kopien.
  5. Velg hvor du vil lagre filen.
    • For å dele filen med de samme personene, klikk på Del det med de samme folkene.
  6. Klikk på OK.

Opprett navngitte versjoner

Du kan opprette en navngitt versjon for å spore versjonsloggen og sørge for at versjonene ikke blir slått sammen.
  1. Åpne et dokument, et regneark eller en presentasjon på en datamaskin.
  2.  Velg et alternativ:
    • Øverst klikker du på Fil og deretter Versjonslogg og deretter Se versjonsloggen.
    • Klikk på Sist endret Version history øverst til høyre.
  3. Velg en tidligere versjon. Du kan se hvem som har oppdatert filen, og hvilke endringer de har gjort.
  4. Klikk på Mer  og deretter Gi navn til denne versjonen.
    • Du kan legge til opptil 40 navngitte versjoner per dokument.
    • Du kan legge til opptil 15 navngitte versjoner per regneark.
    • For å kun vise navngitte versjoner slår du på Bare vis navngitte versjoner Toggle on.
Se hvem som har endret deler av et dokument i Google Dokumenter

Viktig: Denne funksjonen er kun tilgjengelig for kunder som har Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus eller Education Plus.

1. Åpne et dokument på docs.google.com på en datamaskin.
  2. Velg en del av dokumentet, og høyreklikk på og deretter Vis redigerere.
Se hvem som har endret en bestemt celle i Google Regneark
  1. Åpne et regneark på sheets.google.com på en datamaskin.
  2. Høyreklikk på en celle og deretter Vis endringslogg

Merk: Det er mulig at enkelte endringer ikke vises i endringsloggen. Her er noen eksempler:

• Rader og kolonner som er lagt til eller slettet
  • Endringer i formateringen av celler
  • Endringer utført av formler

Ser du ikke en tidligere versjon av filen din?

Endringene for filer kan av og til slås sammen for å spare lagringsplass.

Viktig: Hvis du ikke har redigeringstilgang til en fil, kan du ikke se versjonsloggen.