Find ændringerne i en fil

Du kan se ændringer, der er foretaget i et dokument i Google Docs, Sheets eller Slides.

1. Åbn et dokument, et regneark eller en præsentation på din computer.
  2.  Øverst til højre skal du holde markøren over Seneste redigering Version history for at se, hvem der var den sidste, der opdaterede filen, og hvornår vedkommende sidst foretog ændringer.
Tip! Hvis der er en blå prik på ikonet Seneste redigering Version history, betyder det, at nogen har opdateret filen, siden du sidst så den.

Arbejd med tidligere versioner af en fil

Vigtigt! Hvis du vil gennemse tidligere versioner af en fil, skal du have tilladelse til at redigere den pågældende fil.

Se en tidligere version

1. Åbn et dokument, et regneark eller en præsentation på din computer.
  2. Vælg en mulighed:
    • Øverst skal du klikke på Fil og derefter Versionshistorik og derefter Se versionshistorik.
    • Klik på Seneste redigering Version history øverst til højre.
  3. Vælg den nyeste version. Du kan se, hvem der har opdateret filen, og hvad vedkommende har ændret.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil:
    • Finde grupperede versioner: Klik på Udvid Nedadvendt pil i panelet til højre.
    • Vende tilbage til den oprindelige nuværende version: Klik på Tilbage øverst til venstre.

Gendan en tidligere version

1. Åbn et dokument, et regneark eller en præsentation på din computer.
  2.  Vælg en af mulighederne:
    • Øverst skal du klikke på Fil og derefter Versionshistorik og derefter Se versionshistorik.
    • Klik på Seneste redigering Version history øverst til højre.
  3. Vælg en tidligere version i det højre panel.
  4. Øverst skal du klikke på Gendan denne version og derefterGendan.

Kopiér en tidligere version

Du kan lave en kopi og redigere tidligere versioner af en fil.

1. Åbn et dokument, et regneark eller en præsentation på din computer.
  2. Vælg en af mulighederne:
    • Øverst skal du klikke på Fil og derefter Versionshistorik og derefter Se versionshistorik.
    • Klik på Seneste redigering Version history øverst til højre.
  3. I panelet til højre skal du klikke på Mere i Mere og derefterLav en kopi ud for den version, du vil kopiere.
  4. Angiv et navn for din kopi.
  5. Vælg, hvor filen skal gemmes.
    • Hvis du vil dele filen med de samme personer, skal du klikke på Del den med de samme personer.
  6. Klik på OK.

Opret en navngivet version

Du kan oprette en navngivet version for at holde øje med din versionshistorik og sikre, at dine versioner ikke sammenflettes.
  1. Åbn et dokument, et regneark eller en præsentation på din computer.
  2.  Vælg en af mulighederne:
    • Øverst skal du klikke på Fil og derefter Versionshistorik og derefter Se versionshistorik.
    • Klik på Seneste redigering Version history øverst til højre.
  3. Vælg en tidligere version. Du kan se, hvem der har opdateret filen, og hvad vedkommende har ændret.
  4. Klik på Mere og derefter Giv denne version et navn.
    • Du kan tilføje op til 40 navngivne versioner pr. dokument.
    • Du kan tilføje op til 15 navngivne versioner pr. regneark.
    • Hvis du kun vil se navngivne versioner, skal du aktivere Vis kun navngivne versioner Toggle on.
Se, hvem der har ændret en del af et dokument, i Google Docs

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig for kunder med Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus og Education Plus.

1. På din computer skal du åbne et dokument på docs.google.com.
  2. Vælg en del af dokumentet, og højreklik på og derefter Vis redaktører.
Se, hvem der har ændret en bestemt celle i Google Sheets
  1. Åbn et regneark på sheets.google.com på din computer.
  2. Højreklik på en celle og derefter Vis redigeringshistorik

Bemærk! Nogle ændringer vises muligvis ikke i redigeringshistorikken. Et par eksempler kunne være:

• Tilføjede eller slettede rækker og kolonner
  • Ændringer af celleformatet
  • Ændringer foretaget af formler

Kan du ikke se en tidligere version af din fil?

Revisionerne af din fil kan lejlighedsvis blive flettet for at spare lagerplads.

Vigtigt! Hvis du ikke har tilladelse til at redigere en fil, kan du ikke se versionshistorikken.