Opret en rulleliste i cellen

Opret rullemenuer i en celle med Google Sheets.

Opret en rulleliste

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne et regneark i Google Sheets-appen.
  2. Tryk på den celle eller de celler, hvor du vil oprette en rulleliste.
  3. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  4. Tryk på Datavalidering.
  5. Vælg en valgmulighed under "Kriterier":
    • Liste over elementer: Hvis du vil tilføje et element, skal du trykke på + Tilføj og indtaste et element. Hvis du vil gemme et element, skal du trykke på Udfør Vælg.
    • Liste fra et område: Angiv de celler, der skal medtages på listen.
  6. Cellerne har en pil ned Nedadvendt pil. Hvis du vil fjerne pilen, skal du slå kontakten ud for "Vis rulleliste i celle" Til fra.
  7. Hvis du indtaster data i en celle, der ikke matcher et element på listen, får du vist en advarsel. Hvis du vil have, at andre kun skal indtaste elementer på listen, skal du vælge "Afvis input" under "På ugyldige data".
  8. Tryk på Gem øverst til højre. Cellerne viser en rulleliste.

Rediger eller slet en rulleliste

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne et regneark i Google Sheets-appen.
  2. Vælg den celle eller de celler, du vil ændre.
  3. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  4. Vælg Datavalidering.
    • Hvis du vil ændre de angivne elementer, skal du gå til "Kriterier" og redigere elementerne. Tryk på Gem øverst til højre.
    • Hvis du vil slette en liste, skal du trykke på Fjern regel nederst til højre.

Bemærk! Hvis du ændrer indholdet af det område, du har valgt, foretages ændringerne automatisk på listen.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.