Göra Google Dokument, Kalkylark, Presentationer och Formulär offentliga

Vill du få ut mer av Google Dokument på jobbet eller i skolan? Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Om du vill göra dokument, kalkylark eller presentationer tillgängliga för en större målgrupp publicerar du filen. När du publicerar filen får du en webbadress som du kan skicka till vem du vill eller bädda in på din webbplats.

Öppna https://drive.google.com/ på en dator om du vill publicera eller bädda in ett dokument, ett kalkylark eller en presentation. Läs om hur du publicerar eller bäddar in på datorn.