Gjør Google-dokumenter, -regneark, -presentasjoner og -skjemaer offentlige

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan gjøre dokumenter, regneark eller presentasjoner synlige for en stor målgruppe ved å publisere dem. Når du har publisert en fil, kan du sende en ny nettadresse til hvem som helst eller bygge den inn på nettstedet ditt.

Viktig: Avhengig av kontoinnstillingene dine fører publisering av en fil til at den blir synlig for alle på nettet, alle i organisasjonen din eller en gruppe i organisasjonen din. Vær forsiktig med å publisere privat eller sensitiv informasjon.

Gå til https://drive.google.com/ på en datamaskin for å publisere eller bygge inn et dokument, et regneark eller en presentasjon. Finn ut hvordan du publiserer eller bygger inn på en datamaskin.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.