Google-documenten, -spreadsheets, -presentaties en -formulieren openbaar maken

Als je een document, spreadsheet of presentatie beschikbaar wilt maken voor een groot publiek, kun je het bestand publiceren. Nadat je het bestand hebt gepubliceerd, kun je iedereen een nieuwe URL sturen of deze insluiten in je website.

Je kunt een document, spreadsheet of presentatie publiceren of insluiten door op je computer naar https://drive.google.com/ te gaan. Meer informatie over hoe je bestanden kunt publiceren of insluiten op je computer.