Google Docsin, Sheetsin, Slidesin ja Formsin julkaiseminen

Haluatko saada Google Docsista enemmän irti töissä tai koulussa? Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Voit julkaista dokumentin, laskentataulukon tai esityksen, jolloin suuri yleisö voi nähdä sen. Julkaistuasi tiedoston voit lähettää uuden URL-osoitteen kenelle tahansa tai upottaa sen sivustollesi.

Jos haluat julkaista tai upottaa dokumentin, laskentataulukon tai esityksen siirry osoitteeseen https://drive.google.com/ tietokoneella. Katso lisätietoja julkaisemisesta tai upottamisesta tietokoneella.