Gør Google Docs, Sheets, Slides og Analyse offentlige

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Hvis du vil gøre et dokument, et regneark eller en præsentation tilgængelig for en stor målgruppe, kan du udgive filen. Når du har udgivet din fil, kan du sende en ny webadresse til alle eller integrere den på dit website.

Vigtigt! Afhængigt af din kontos indstillinger gør en udgivelse af en fil den synlig for alle på nettet, alle i din organisation eller en gruppe personer i din organisation. Vær forsigtig, når du udgiver private eller følsomme oplysninger.

Hvis du vil udgive eller indlejre et dokument, et regneark eller en præsentation, skal du gå til https://drive.google.com/ på din computer. Få flere oplysninger om, hvordan du udgiver eller indlejrer på din computer.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.