Kortkommandon för Google Kalkylark

Använd kortkommandon i Google Kalkylark när du ska navigera, formatera och använda formler.

Obs! Vissa kortkommandon fungerar kanske inte för alla språk eller tangentbord.

Om du använder ett externt tangentbord med din iPhone eller iPad kan du använda kortkommadona nedan. Det här fungerar med de flesta externa tangentbord.

Åtgärd Kortkommando
Fet ⌘ + b
Understruken ⌘ + u
Kursiv ⌘ + i
Sök och ersätt ⌘ + f
Genomstruken ⌘ + Skift + x
Ångra ⌘ + z
Gör om ⌘ + Skift + z
Välj kolumn Ctrl + blanksteg
Välj rad Skift + blanksteg
Markera alla ⌘ + a
Skriv ut ⌘ + p
Kopiera ⌘ + c
Klipp ut ⌘ + x
Klistra in ⌘ + v
Centrera ⌘ + Skift + e
Vänsterjustera ⌘ + Skift + l
Högerjustera ⌘ + Skift + r
Infoga rader ovanför ⌘ + Option + = (med markerade rader)
Infoga kolumner till vänster ⌘ + Option + = (med markerade kolumner)
Flytta markeringen efter cell Uppåt-/nedåt-/vänster-/högerpil
Utöka markeringen efter cell Skift + uppåt-/nedåt-/vänster-/högerpil
Flytta till kanten på den aktuella dataregionen ⌘ + uppåt-/nedåt-/vänster-/högerpil
Utöka cellmarkeringen till kanten av den aktuella dataregionen om nästa cell är fylld. Expandera annars den markerade cellen till nästa tomma cell i den angivna riktningen. ⌘ + Skift + uppåt-/nedåt-/vänster-/högerpil
Radera innehåll från cell Baksteg/Radera