Hurtigtaster for Google Regneark

Bruk hurtigtaster for å navigere, formatere og angi formler i Google Regneark.

Merk: Det kan hende enkelte hurtigtaster ikke fungerer for alle språk eller tastaturer.

Hvis du bruker et eksternt tastatur med iPhone eller iPad, kan du bruke hurtigtastene nedenfor. Dette fungerer med de fleste typer eksterne tastaturer.

Handling Hurtigtaster
Fet ⌘ + b
Understreking ⌘ + u
Kursiv ⌘ + i
Søk og erstatt ⌘ + f
Gjennomstreking ⌘ + Shift + x
Angre ⌘ + z
Utfør likevel ⌘ + Shift + z
Merk kolonnen Ctrl + mellomromstasten
Merk raden Shift + mellomromstasten
Merk alt ⌘ + a
Skriv ut ⌘ + p
Kopiér ⌘ + c
Klipp ut ⌘ + x
Lim inn ⌘ + v
Midtstill ⌘ + Shift + e
Venstrejuster ⌘ + Shift + l
Høyrejuster ⌘ + Shift + r
Sett inn rader over ⌘ + Tilvalg + = (med rader valgt)
Sett inn kolonner til venstre ⌘ + Tilvalg + = (med kolonner valgt)
Flytt utvalget celle for celle Oppoverpil/nedoverpil/venstrepil/høyrepil
Utvid utvalget celle for celle Shift + oppoverpil/nedoverpil/venstrepil/høyrepil
Gå til kanten av det gjeldende dataområdet ⌘ + oppoverpil/nedoverpil/venstrepil/høyrepil
Utvid utvalget av celler til kanten av det gjeldende dataområdet hvis den neste cellen er fylt. Ellers kan du utvide den valgte cellen til den neste tomme cellen i den angitte retningen. ⌘ + Shift + oppoverpil/nedoverpil/venstrepil/høyrepil
Slett innhold i cellen Tilbaketasten/Delete

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.