Google Sheetsin pikanäppäimet

Google Sheetsin pikanäppäimillä voit siirtyä taulukossa, muotoilla sisältöä ja käyttää kaavoja.

Huom. Osa pikanäppäimistä ei välttämättä toimi kaikilla kielillä tai näppäimistöillä.

Jos käytät erillistä näppäimistöä iPhonella tai iPadilla, voit käyttää seuraavia pikänäppäimiä. Pikanäppäimet toimivat useimmilla erillisillä näppäimistöillä.

Toiminto Pikakuvake
Lihavoi ⌘ + b
Alleviivaa ⌘ + u
Kursivoi ⌘ + i
Etsi ja korvaa ⌘ + f
Yliviivaa ⌘ + vaihto + x
Kumoa ⌘ + z
Toista ⌘ + vaihto + z
Valitse sarake Ctrl + välilyönti
Valitse rivi Shift + välilyönti
Valitse kaikki ⌘ + a
Tulosta ⌘ + p
Kopioi ⌘ + c
Leikkaa ⌘ + x
Liitä ⌘ + v
Keskitä ⌘ + vaihto + e
Tasaa vasemmalle ⌘ + vaihto + l
Tasaa oikealle ⌘ + vaihto + r
Lisää rivejä yläpuolelle ⌘ + Optio + = (kun rivejä on valittu)
Lisää sarakkeita vasemmalle ⌘ + Optio + = (kun sarakkeita on valittu)
Siirrä valintaa solulla Nuoli ylös/alas/vasemmalle/oikealle
Laajenna valintaa solulla Vaihto + nuoli ylös/alas/vasemmalle/oikealle
Siirry nykyisen data-alueen reunaan ⌘ + nuoli ylös/alas/vasemmalle/oikealle
Laajenna solujen valintaa nykyisen data-alueen reunaan, jos seuraava solu on täytetty. Muussa tapauksessa laajenna valittu solu seuraavaan tyhjään soluun määritetyssä suunnassa. ⌘ + vaihto + nuoli ylös/alas/vasemmalle/oikealle
Poista sisältö solusta Askelpalautin, Delete

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.