Tastaturgenveje i Google Sheets

Brug tastaturgenveje i Google Sheets til at navigere, formatere og bruge formler.

Bemærk! Nogle genveje fungerer ikke på alle sprog eller tastaturer.

Hvis du bruger et eksternt tastatur sammen med din iPhone eller iPad, kan du bruge genvejene nedenfor. Dette fungerer med de fleste typer eksterne tastaturer.

Handling Genvej
Fed ⌘ + b
Understregning ⌘ + u
Kursiv ⌘ + i
Find og erstat ⌘ + f
Gennemstregning ⌘ + Shift + x
Fortryd ⌘ + z
Annuller fortryd ⌘ + Shift + z
Vælg kolonne Ctrl + mellemrum
Vælg række Shift + mellemrum
Vælg alt ⌘ + a
Udskriv ⌘ + p
Kopiér ⌘ + c
Klip ⌘ + x
Indsæt ⌘ + v
Centrer ⌘ + Shift + e
Venstrejuster ⌘ + Shift + l
Højrejuster ⌘ + Shift + r
Indsæt rækker over ⌘ + Option + = (med rækker valgt)
Indsæt kolonner til venstre ⌘ + Option + = (med kolonner valgt)
Flyt markeringen en celle ad gangen Pil op/ned eller venstre-/højrepil
Udvid markeringen med en celle ad gangen Shift + pil op/ned eller venstre-/højrepil
Gå til kanten af det aktuelle dataområde ⌘ + pil op/ned eller venstre-/højrepil
Udvid markeringen af celler til kanten af det aktuelle dataområde, hvis den næste celle er udfyldt. Ellers udvides den valgte celle til den næste tomme celle i den angivne retning. ⌘ + Shift + pil op/ned eller venstre-/højrepil
Slet cellens indhold Backspace/Delete