Finn ut hvordan du bruker tegninger og oppmerking

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan lage, sette inn og redigere tegninger med Google Tegninger.

Skjul eller vis oppmerkinger

1. Åpne et dokument med oppmerking på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Slå Vis oppmerking på eller av.

Tips: Når du er i Oppmerkingsmodus, kan du trykke på en oppmerking og så Skjul alle oppmerkinger.

Slett oppmerkinger

1. Åpne et dokument med oppmerking på iPhone eller iPad.
  2. Når du er i Oppmerkingsmodus, trykker du på en oppmerking og så Slett.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.