Finn ut hvordan du bruker tegninger og oppmerking

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan lage, sette inn og redigere tegninger med Google Tegninger.

Denne funksjonen er for tiden tilgjengelig på Android-enheter.

Legg til en oppmerking

Slik åpner du Oppmerkingsmodus:

1. På håndholdte enheter trykker du på Sett inn Sett inn og så Legg til oppmerkinger .
  2. På store skjermer trykker du på av/på-knappen for Oppmerking øverst på verktøyraden.

Slik legger du til oppmerkinger:

1. Trykk på pennen eller markeringspennen Fremhev tekst på verktøyraden.
  2. Tegn på dokumentet for å legge til en oppmerking.
    • Når du legger til en oppmerking i dokumentet, inneholder den en link til innholdet i nærheten og fremhever det kort.
    • Når du redigerer det tilknyttede innholdet, blir oppmerkingen strukket eller krympet.

Når du har lagt til en oppmerking, kan du avslutte Oppmerkingsmodus. Trykk på Lukk Lukk på Oppmerkingsverktøylinjen.

• Trykk på hakeikonet Checkmark på verktøyraden øverst.
  • På store skjermer trykker du på av/på-knappen for Oppmerking øverst på verktøyraden.

Endre størrelse og farge på pennen eller markeringspennen

På verktøyraden for oppmerking kan du justere størrelse og farge ved å trykke på pennen eller markeringspennen Fremhev tekst.

• For å endre plasseringen av oppmerkingene på verktøylinjen, trykk og hold på dem og dra dem hvor som helst.

Skjul eller vis oppmerkinger

Velg et alternativ for å skjule eller vise alle oppmerkinger:

1. I oppmerkingsmodus trykker du på øyet på verktøyraden for oppmerkinger.
  2. Trykk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Slå Vis oppmerking på eller av.

Slett oppmerkinger

For å slette lister gjør du én av disse tingene:

• Trykk på Angre Undo.
  • Trykk på viskelæret og så Slett.
Tips: Når du er i Oppmerkingsmodus, kan du trykke på en oppmerking og så Slett.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.