Få flere oplysninger om, hvordan du bruger tegninger og opmærkninger

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan oprette, indsætte og redigere tegninger med Google Tegninger.

Skjul og vis opmærkninger

1. Åbn et dokument med opmærkninger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Aktivér eller deaktiver Vis opmærkninger.

Tip! I opmærkningstilstand kan du trykke på en opmærkning og derefter Skjul alle opmærkninger.

Slet en opmærkning

1. Åbn et dokument med opmærkninger på din iPhone eller iPad.
  2. I opmærkningstilstand skal du trykke på en opmærkning og derefter Slet.