Piirrosten ja merkintöjen käyttäminen

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Google Drawingsin avulla voit luoda, lisätä ja muokata piirroksia.

Ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä Android-laitteilla.

Merkinnän lisääminen

Merkintätilaan siirtyminen:

1. Napauta pienillä mobiililaitteilla Lisää Lisää ja sitten Lisää merkintöjä .
  2. Napauta suurten mobiililaitteiden yläpalkista Merkinnät-valitsinta .

Merkinnän lisääminen:

1. Napauta merkintäpalkista kynäkuvaketta tai korostuskuvaketta Korosta tekstiä.
  2. Lisää merkintä piirtämällä dokumenttiin.
    • Kun lisäät merkinnän dokumenttiin, se linkittyy lähellä olevaan sisältöön ja korostaa sen hetkellisesti.
    • Kun muokkaat linkitettyä sisältöä, merkintä venyy tai kutistuu.

Voit poistua merkintätilasta, kun olet lisännyt merkinnän. Napauta merkintäpalkista Sulje Sulje.

• Napauta pienillä mobiililaitteilla yläpalkista valintamerkkiä Checkmark.
  • Napauta suurten mobiililaitteiden yläpalkista Merkinnät-valitsinta .

Kynän tai korostuskynän koon ja värin muuttaminen

Napauta merkintäpalkista kynäkuvaketta tai korostuskuvaketta Korosta tekstiä, jos haluat muuttaa niiden kokoa tai väriä.

• Voit muuttaa merkintäpalkin paikkaa koskettamalla sitä pitkään ja vetämällä sen haluamaasi paikkaan.

Merkintöjen näyttäminen ja piilottaminen

Jos haluat piilottaa tai näyttää kaikki merkinnät, valitse sopiva vaihtoehto:

1. Napauta merkintätilassa merkintäpalkista silmäkuvaketta .
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  3. Laita Näytä merkinnät päälle tai pois päältä.

Merkinnän poistaminen

Jos haluat poistaa merkinnän, valitse sopiva vaihtoehto:

• Napauta Kumoa Undo.
  • Napauta pyyhekumikuvaketta ja sitten Poista.
Vinkki: Voit napauttaa merkintää merkintätilassa ja sitten Poista.