Bruk maler, eller endre temaet, bakgrunnen eller oppsettet i Google Presentasjoner

I Google Presentasjoner kan du tilpasse utseendet på presentasjonen din. Start presentasjonen med en mal, eller endre temaet, bakgrunnen eller oppsettet.

• Temaer er forhåndsinnstilte grupper med farger, skrifttyper, bakgrunner og oppsett.
  • Bakgrunner er bilder eller farger som vises bak innholdet på lysbilder.
  • Oppsettet er måten tekst og bilder organiseres på i lysbilder.
  • Maler er forhåndslagde samlinger med lysbilder med kombinasjoner av:
    • Temaer
    • Oppsett
    • Bakgrunner
    • Skrifttyper
    • fargevalg
    • eksempelinnhold eller plassholderinnhold

Bytt tema

Et tema er en forhåndsinnstilt gruppe med farger, skrifttyper, bakgrunner og oppsett.

1. Åpne en presentasjon på Android-enheten din i Google Presentasjoner-appen .
  2. Dobbelttrykk på lysbildet du vil endre.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Bytt tema.
  4. Trykk på temaet du vil bruke.

Endre utforming

Oppsettet er måten du organiserer tekst og bilder på i et lysbilde.

1. Åpne en presentasjon på Android-enheten din i Google Presentasjoner-appen .
  2. Dobbelttrykk på lysbildet du vil endre.
  3. Trykk på Mer Mer og så Endre oppsett.
  4. Trykk på oppsettet du vil bruke.

Bytt bakgrunnsbilde

For å bytte bakgrunn, åpne presentasjonen din på en datamaskin.

Finn ut hvordan du endrer bakgrunnen til lysbilder.

Lag lysbilder fra maler

En bakgrunn er bildet eller fargen bak innholdet i lysbildet ditt.

1. Åpne Google Presentasjoner-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Legg til-knappen Ny nederst.
  3. Trykk på Velg mal og så velg ønsket mal.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.