Mallin käyttäminen tai teeman, taustan ja asettelun muuttaminen Google Slidesissa

Voit muokata esityksen ulkoasua Google Slidesissa. Voit hyödyntää mallia tai muuttaa esityksen teemaa, taustaa ja asettelua.

• Teema: Värien, fonttien, taustan ja asettelujen valmis yhdistelmä.
  • Tausta: Dian sisällön takana näkyvä kuva tai väri.
  • Asettelu: Tapa, jolla teksti ja kuvat on sijoitettu diaan.
  • Malli: Valmiiksi luonnosteltu diakokoelma, jossa on yhdistelty seuraavia:
    • Teemat
    • Asettelut
    • Taustat
    • Fontit
    • Väriteemat
    • Esimerkki- tai paikkamerkkisisältö

Teeman vaihtaminen

Teema on värien, fonttien, taustojen ja asettelujen valmis yhdistelmä.

1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa .
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Vaihda teema.
  3. Napauta haluamaasi teemaa.

Asettelun muuttaminen

Asettelu on tapa, jolla teksti ja kuvat on sijoitettu diaan.

1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa .
  2. Kosketa muokattavaa diaa pitkään.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Muuta asettelua.
  4. Napauta haluamaasi asettelua.

Taustakuvan vaihtaminen

Tausta on dian sisällön takana näkyvä kuva tai väri.

1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa .
  2. Kosketa alareunasta pitkään diaa, jota haluat muokata.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Vaihda tausta.
  4. Napauta haluamaasi taustaa.
    • Jos haluat lisätä taustan koko esitykseen, valitse Sovella teemaan.

Dian luominen mallin avulla

Tausta on dian sisällön takana näkyvä kuva tai väri.

1. Avaa iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovellus .
  2. Napauta alareunasta Lisää-painiketta Uusi.
  3. Napauta Valitse malli ja sitten valitse malli.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.