Brug en skabelon, eller skift tema, baggrund eller layout i Google Slides

Du kan tilpasse, hvordan din præsentation ser ud i Google Slides. Start din præsentation ud fra en skabelon, eller skift tema, baggrund eller layout.

• Tema: En forudindstillet gruppe af farver, skrifttyper, baggrunde og layouts.
  • Baggrund: Billedet eller farven bag indholdet i dit dias.
  • Layout: Den måde, hvorpå din tekst og billeder arrangeres på et dias.
  • Skabelon: En foruddesignet samling af dias med en kombination af følgende:
    • Temaer
    • Layouts
    • Baggrunde
    • Skrifttyper
    • Farvetemaer
    • Eksempel- eller pladsholderindhold

Skift tema

Et tema er en forudindstillet gruppe af farver, skrifttyper, baggrunde og layouts.

1. Åbn en præsentation i appen Google Slides på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk to gange på det dias, du vil ændre.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Skift tema.
  4. Tryk på det ønskede tema.

Skift layout

Et layout er den måde, hvorpå du arrangerer tekst og billeder på et dias.

1. Åbn en præsentation i appen Google Slides på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk to gange på det dias, du vil ændre.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Skift layout.
  4. Tryk på det layout, du vil bruge.

Skift baggrundsbillede

Hvis du vil ændre baggrunden, skal du åbne din præsentation på en computer.

Se, hvordan du ændrer en diasbaggrund.

Opret dias fra skabelon

En baggrund er billedet eller farven bag indholdet på dit dias.

1. Åbn Google Slides-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på knappen Tilføj Ny nederst på skærmen.
  3. Klik på Vælg skabelon og derefter Vælg en skabelon.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.