Presentera presentationer

Vill du få ut mer av Google Dokument på jobbet eller i skolan? Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Du kan presentera Google Presentationer så att de visas på helskärm.

Helskärmspresentationer fungerar från en dator, mobil enhet eller tv med Chromecast eller AirPlay. Du kan även ta emot frågor från publiken när du presenterar

Visa en presentation

1. Öppna en presentation i Google Presentationer-appen på en Android-enhet.
  2. Tryck på Presentera Spela uppföljt av Presentera på den här enheten högst upp.
  3. Om du vill ändra bilder sveper du åt vänster eller höger.
  4. Tryck på bakåtpilen Tillbaka när du vill avsluta.

Presentera med Chromecast eller Hangouts

Du kan visa presentationer på din tv med hjälp av Google Cast eller i ett videosamtal med Google Hangouts.

Chromecast
  1. Anslut till samma wifi-nätverk som din Chromecast på din Android-enhet.
  2. Öppna en presentation i Google Presentationer-appen.
  3. Tryck på Casta Casta.
  4. Svep åt höger eller vänster för att byta bild.
    • Ändra volymen med enhetens volymknappar.
    • Om du vill visa eller dölja stödanteckningarna trycker du på Stödanteckningar .
  5. Tryck på Stäng Stäng för att sluta casta.

Tips! Det går inte att presentera Google-presentationer i Chromecasts gästläge.

Google Hangouts
  1. Öppna en presentation i Google Presentationer-appen på en Android-enhet.
  2. Tryck på Presentera Spela upp. Välj var du vill presentera.
  3. Tryck på Presentera.
  4. Tryck på Stäng Stäng högst upp för att avsluta.