Presenter lysbilder

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan presentere Google-lysbilder for å vise dem i fullskjerm.

Fullskjermvisning fungerer på datamaskiner, mobilenheter og TV-er med Chromecast eller AirPlay. Du kan til og med ta imot spørsmål fra publikum mens du presenterer

Vis presentasjoner

Slik viser du presentasjoner i fullskjerm med Google Presentasjoner:

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner.
  2. Klikk på Lysbildefremvisning  øverst til høyre. De beste resultatene får du ved å presentere med Google Chrome.
  3. Presentasjonen vises i fullskjerm fra det nåværende lysbildet. For å bytte lysbilde, bruk piltastene på tastaturet eller klikk på pilene nederst i presentasjonen.
  4. For å gå ut av fullskjermmodusen, trykk på Esc-tasten.

Presenter med notater, automatisk bytte av lysbilder og andre funksjoner

Vis presentasjoner med foredragsnotater

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner.
  2. Øverst til høyre, ved siden av Lysbildefremvisning , klikker du på nedoverpilen .
  3. Klikk på Visning for foredragsholder.
  4. Klikk på Foredragsnotater.

Gå til neste lysbilde automatisk

Du kan angi at lysbildene dine skal spilles automatisk når
  • du viser frem presentasjonen
  • noen klikker på en link til den publiserte presentasjonen
  • noen ser på den publiserte presentasjonen innebygd i et nettsted

Gå til neste lysbilde automatisk mens du presenterer

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner.
  2. Klikk på Lysbildefremvisning  øverst til høyre.
  3. Nederst klikker du på Alternativer  etterfulgt av Alternativer for autoflytting.
  4. Velg hvor raskt neste lysbilde skal komme.
Tips: Still inn alternativene for autoflytting på nytt hver gang du skal vise frem presentasjonen.

Gå til neste lysbilde automatisk i publiserte presentasjoner

Viktig:

• Hvis du bruker Google Presentasjoner via jobben eller skolen, kan du bare dele linken med personer i organisasjonen din.
  • Når presentasjonen er publisert, kan den ses av alle som har linken.
  1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner.
  2. Klikk på Fil etterfulgt av Publiser på nettet.
  3. Velg Link eller Bygg inn.
  4. Under «Gå til neste lysbilde automatisk» velger du hvor mye tid det skal gå mellom lysbildene.
  5. Klikk på Publiser etterfulgt av Ok.
Tips: Hvis du vil endre presentasjonen din eller hastigheten på den, må du kopiere en ny link.

Stopp publiseringen

• Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner.
  • Klikk på Fil etterfulgt av Publiser på nettet.
  • Nederst klikker du på Publisert innhold og innstillinger etterfulgt av Stopp publiseringen.

Fremhev og legg til annoteringer mens du presenterer

Når du presenterer, kan du bruke pennverktøy til å tegne eller kommentere. Annoteringene blir værende under presentasjonen, men forsvinner etter at du har avsluttet lysbildefremvisningen.

Bruk pennverktøyet under lysbildefremvisninger

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Lysbildefremvisning .
  3. Nederst til venstre klikker du på Alternativer Mer etterfulgt av Slå på pennverktøyet.
  4. For å tegne eller kommentere, klikk og dra på lysbildet.
  5. Valgfritt:
    • For å bytte pennens farge, gå til bunnen og klikk på Pennverktøy etterfulgt av Velg en farge.
    • For å slette annoteringer på det gjeldende lysbildet, gå til bunnen og klikk på Slett etterfulgt av Slett alle.
    • For å slå av pennverktøyet under presentasjonen, velg et alternativ:
      • Nederst klikker du på Pennverktøy etterfulgt av Slå av.
      • Nederst klikker du på Alternativer Mer etterfulgt av Slå av pennverktøyet.

Andre handlinger mens du presenterer

When you present, you can choose more options from the toolbar at the bottom of the presentation window:

• Select slides to present from a list
  • Open "Presenter" view
  • Turn on laser pointer
  • Print the presentation
  • Download the presentation in PDF or PPTX format
Hurtigtaster for presentasjonsmodus

Hurtigtaster på datamaskin

Avbryt presentasjonen Esc
Neste
Forrige
Gå til et bestemt lysbilde (trykk på 7 og deretter på Enter for å gå til lysbilde 7) Et tall og deretter Enter
Første lysbilde Home
Siste lysbilde End
Åpne foredragsnotater s
Åpne publikumsverktøyene a
Slå laserpekeren av/på l
Skriv ut Ctrl + p
Slå teksting av/på (bare for engelsk) Ctrl + Shift + c
Slå fullskjermvisning av/på F11
Vis et tomt, svart lysbilde b
Gå tilbake til presentasjonen fra et tomt, svart lysbilde Trykk på en hvilken som helst tast
Vis et tomt, hvitt lysbilde w
Gå tilbake til presentasjonen fra et tomt, hvitt lysbilde

Trykk på en hvilken som helst tast

Hurtigtaster på Mac

Avbryt presentasjonen Esc
Neste
Forrige
Gå til et bestemt lysbilde (trykk på 7 og deretter på Enter for å gå til lysbilde 7) Et tall og deretter Enter
Første lysbilde Home
Siste lysbilde End
Åpne foredragsnotater s
Åpne publikumsverktøyene a
Slå laserpekeren av/på l
Skriv ut Kommando-tasten for Apple + p
Slå teksting av/på (bare for engelsk) Kommando-tasten for Apple + Shift + c
Slå fullskjermvisning av/på Kommando-tasten for Apple + Shift + f
Vis et tomt, svart lysbilde b
Gå tilbake til presentasjonen fra et tomt, svart lysbilde Trykk på en hvilken som helst tast
Vis et tomt, hvitt lysbilde w
Gå tilbake til presentasjonen fra et tomt, hvitt lysbilde Trykk på en hvilken som helst tast

Hurtigtaster i Chrome

Avbryt presentasjonen Esc
Neste
Forrige
Gå til et bestemt lysbilde (trykk på 7 og deretter på Enter for å gå til lysbilde 7) Et tall og deretter Enter
Første lysbilde Home
Siste lysbilde End
Åpne foredragsnotater s
Åpne publikumsverktøyene a
Slå laserpekeren av/på l
Skriv ut Ctrl + p
Slå teksting av/på (bare for engelsk) Ctrl + Shift + c
Slå fullskjermvisning av/på F11
Vis et tomt, svart lysbilde b
Gå tilbake til presentasjonen fra et tomt, svart lysbilde Trykk på en hvilken som helst tast
Vis et tomt, hvitt lysbilde w
Gå tilbake til presentasjonen fra et tomt, hvitt lysbilde Trykk på en hvilken som helst tast
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.