Presenter lysbilder

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan presentere Google-lysbilder for å vise dem i fullskjerm.

Fullskjermvisning fungerer på datamaskiner, mobilenheter og TV-er med Chromecast eller AirPlay. Du kan til og med ta imot spørsmål fra publikum mens du presenterer

Vis presentasjoner

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst trykker du på Presenter Playetterfulgt av Presenter på denne enheten.
  3. For å bytte lysbilde, sveip mot venstre eller høyre.
  4. For å avslutte, trykk på bakoverpilen Tilbake.

Presenter med Chromecast eller Meet

Du kan presentere lysbilder på TV-en med Google Cast eller i videosamtaler via Google Meet.

Chromecast
  1. Koble til det samme wifi-nettverket som Chromecasten bruker, på Android-enheten din.
  2. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen.
  3. Trykk på Cast Cast.
  4. For å bytte lysbilde, sveip mot venstre eller høyre.
    • Kontrollér volumet med volumknappene på enheten din.
    • For å vise eller skjule foredragsnotatene dine, trykk på Foredragsnotater .
  5. For å slutte å caste, trykk på Lukk Lukk.

Tips: Google-presentasjoner kan ikke presenteres via gjestemodus på Chromecast.

Google Meet
  1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Presenter Play. Velg hvor presentasjonen skal vises.
  3. Trykk på Presenter.
  4. For å avslutte, trykk på Lukk Lukk øverst.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.