Præsenter dias

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan præsentere Google-dias, så de vises i fuld skærm.

Præsentationer i fuld skærm fungerer fra en computer, en mobilenhed eller et fjernsyn med Chromecast eller AirPlay. Du kan også tage imod spørgsmål fra publikum, mens du præsenterer.

Vis en præsentation

1. På din Android-enhed skal du åbne en præsentation i appen Google Slides.
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på Præsenter Spilog så Præsenter på denne enhed.
  3. Du kan ændre dias ved at stryge til venstre eller højre.
  4. Tryk på tilbagepilen Tilbage for at afslutte.

Præsenter med Chromecast eller Meet

Du kan præsentere dias på dit fjernsyn med Google Cast eller i et videoopkald med Google Meet.

Chromecast
  1. På din Android-enhed skal du oprette forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast.
  2. Åbn en præsentation i appen Google Slides.
  3. Tryk på Cast Cast.
  4. Hvis du vil ændre dias, skal du stryge til højre eller venstre.
    • Kontrollér lydstyrken med enhedens lydstyrkeknapper.
    • Hvis du vil vise eller skjule talerens noter, skal du trykke på Talerens noter .
  5. Tryk på Luk Lukfor at stoppe med at caste.

Tip! Præsentation af Google Slides fungerer ikke i delefunktionen i Chromecast.

Google Meet
  1. På din Android-enhed skal du åbne en præsentation i appen Google Slides.
  2. Tryk på Præsenter Spil. Vælg, hvor du vil præsentere.
  3. Tryk på Præsenter.
  4. Tryk på Luk Luk øverst på skærmen for at afslutte.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.