Præsenter dias

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan præsentere Google-dias, så de vises i fuld skærm.

Præsentationer i fuld skærm fungerer fra en computer, en mobilenhed eller et fjernsyn med Chromecast eller AirPlay. Du kan også tage imod spørgsmål fra publikum, mens du præsenterer.

Se en præsentation

Sådan præsenterer du en præsentation i fuldskærm i Google Slides:

1. Åbn en præsentation i Google Slides.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Diasshow . Præsenter med Google Chrome for at få det bedste resultat.
  3. Præsentationen vil vises i fuld skærm fra det aktuelle dias. Du kan skifte dias ved at bruge piletasterne på dit tastatur eller klikke på pilene nederst i præsentationen.
  4. For at afslutte fuld skærm, skal du trykke på tasten Esc.

Præsenter med noter, kør automatisk frem til næste dias og meget mere

Se en præsentation med talerens noter

1. Åbn en præsentation i Google Slides.
  2. Øverst til højre ud for Diasshow skal du klikke på den nedadvendte pil .
  3. Klik på Præsentationstilstand.
  4. Klik på Talerens noter.

Kør automatisk frem til næste dias

Du kan indstille dine dias til automatisk at afspille, når:
  • Du præsenterer din præsentation.
  • Nogen klikker på et link til din offentliggjorte præsentation.
  • Nogen ser din offentliggjorte præsentation, der er integreret på et website.

Kør automatisk frem til næste dias, mens du præsenterer

1. Åbn en præsentation i Google Slides.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Diasshow .
  3. Nederst på skærmen skal du klikke på Valgmuligheder og så Valgmuligheder for automatisk skift til næste.
  4. Vælg, hvordan du hurtigt skifter til næste dias.
Tip! Gendan valgmulighederne for automatisk skift til næste, hver gang du præsenterer din præsentation.

Kør automatisk frem til næste dias i en offentliggjort præsentation

Vigtigt!

• Hvis du bruger Google Slides gennem dit arbejde eller din skole, kan du kun dele linket med personer i din organisation.
  • Når du har udgivet din præsentation, kan alle med linket se din præsentation.
  1. Åbn en præsentation i Google Slides.
  2. Klik på Filer og så Offentliggør på nettet .
  3. Vælg Link eller Integrer.
  4. Under "Kør automatisk frem til næste dias" skal du vælge, hvor lang tid du vil tilføje mellem dias.
  5. Klik på Udgiv og så OK .
Tip! Hvis du vil ændre din præsentation eller timing, skal du kopiere et nyt link.

Stop offentliggørelse

• Åbn en præsentation i Google Slides.
  • Klik på Filer og så Offentliggør på nettet .
  • Nederst skal du klikke på Offentliggjort indhold og indstillinger og så Stop offentliggørelse.

Fremhæv og annoter, mens du præsenterer

Når du præsenterer, kan du bruge et penneværktøj til at tegne eller lave annoteringer. Annoteringer forbliver under din præsentation, men forsvinder, når du afslutter dit diasshow.

Brug penneværktøjet under et diasshow

1. I din browser skal du åbne en præsentation i Google Slides.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Diasshow .
  3. Nederst til venstre skal du klikke på Valgmuligheder Mere og så Aktivér penneværktøj.
  4. Klik og træk i dit dias for at tegne i det eller annotere det.
  5. Valgfrit:
    • Hvis du vil ændre pennefarven, skal du nederst på siden klikke på penneværktøjet og så vælge en farve.
    • Du kan slette annoteringer på det aktuelle dias ved nederst at klikke på Ryd og så Ryd alle.
    • Hvis du vil deaktivere penneværktøjet under din præsentation, skal du vælge en af mulighederne:
      • Forneden kan du klikke på penneværktøjet og så Deaktiver.
      • Forneden kan du klikke på Valgmuligheder Mere og så Deaktiver penneværktøj.

Andre handlinger under præsentationen

When you present, you can choose more options from the toolbar at the bottom of the presentation window:

• Select slides to present from a list
  • Open "Presenter" view
  • Turn on laser pointer
  • Print the presentation
  • Download the presentation in PDF or PPTX format
Tastaturgenveje til præsentationstilstand

Tastaturgenveje til PC

Stop præsentationen Esc
Næste
Forrige
Gå til et bestemt dias (7 efterfulgt af Enter går til dias 7) Et tal efterfulgt af Enter
Første dias Home
Sidste dias End
Åbn præsentationsnoter s
Åbn publikumsværktøjer a
Skift lasermarkør l
Udskriv Ctrl + p
Slå undertekster til/fra (kun engelsk) Ctrl + Shift + c
Slå fuld skærm til/fra F11
Vis et tomt, sort dias b
Gå tilbage til præsentationen fra et tomt, sort dias Tryk på en tast
Vis et tomt, hvidt dias w
Gå tilbage til præsentationen fra et tomt, hvidt dias

Tryk på en tast

Tastaturgenveje på Mac

Stop præsentationen Esc
Næste
Forrige
Gå til et bestemt dias (7 efterfulgt af Enter går til dias 7) Et tal efterfulgt af Enter
Første dias Home
Sidste dias End
Åbn præsentationsnoter s
Åbn publikumsværktøjer a
Skift lasermarkør l
Udskriv Apples Kommando-tast + p
Slå undertekster til/fra (kun engelsk) Apples Kommando-tast + Shift + c
Slå fuld skærm til/fra Apples Kommando-tast + Shift + f
Vis et tomt, sort dias b
Gå tilbage til præsentationen fra et tomt, sort dias Tryk på en tast
Vis et tomt, hvidt dias w
Gå tilbage til præsentationen fra et tomt, hvidt dias Tryk på en tast

Tastaturgenveje i Chrome

Stop præsentationen Esc
Næste
Forrige
Gå til et bestemt dias (7 efterfulgt af Enter går til dias 7) Et tal efterfulgt af Enter
Første dias Home
Sidste dias End
Åbn præsentationsnoter s
Åbn publikumsværktøjer a
Skift lasermarkør l
Udskriv Ctrl + p
Slå undertekster til/fra (kun engelsk) Ctrl + Shift + c
Slå fuld skærm til/fra F11
Vis et tomt, sort dias b
Gå tilbage til præsentationen fra et tomt, sort dias Tryk på en tast
Vis et tomt, hvidt dias w
Gå tilbage til præsentationen fra et tomt, hvidt dias Tryk på en tast
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.