Præsenter dias

Vil du have mere ud af Google Docs på arbejdet eller i skolen? Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Du kan præsentere Google-dias, så de vises i fuld skærm.

Præsentationer i fuld skærm fungerer fra en computer, en mobilenhed eller et fjernsyn med Chromecast eller AirPlay. Du kan også tage imod spørgsmål fra publikum, mens du præsenterer.

Se en præsentation

Sådan præsenterer du en præsentation i fuldskærm i Google Slides:

1. Åbn en præsentation i Google Slides.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Diasshow . Præsenter med Google Chrome for at få det bedste resultat.
  3. Præsentationen vil vises i fuld skærm fra det aktuelle dias. Du kan skifte dias ved at bruge piletasterne på dit tastatur eller klikke på pilene nederst i præsentationen.
  4. For at afslutte fuld skærm, skal du trykke på tasten Esc.

Præsenter med noter, kør automatisk frem til næste dias og meget mere

Se en præsentation med talerens noter

1. Åbn en præsentation i Google Slides.
  2. Øverst til højre ud for Diasshow skal du klikke på den nedadvendte pil .
  3. Klik på Præsentationstilstand.
  4. Klik på Talerens noter.

Advance slides automatically

You can set your slides to play automatically when:

• Someone clicks on a link to your published presentation
  • Someone views your published presentation that’s embedded in a website
  • You present your presentation

Kør automatisk frem til næste dias, mens du præsenterer

1. Åbn en præsentation i Google Slides.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Diasshow .
  3. Nederst på skærmen skal du klikke på Valgmuligheder og så Valgmuligheder for automatisk skift til næste.
  4. Vælg, hvordan du hurtigt skifter til næste dias.

Tip! Gendan valgmulighederne for automatisk skift til næste, hver gang du præsenterer din præsentation.

Kør automatisk frem til næste dias i en offentliggjort præsentation

Vigtigt!

• Hvis du bruger Google Slides gennem dit arbejde eller din skole, kan du kun dele linket med personer i din organisation.
  • Når du har udgivet din præsentation, kan alle med linket se din præsentation.
  1. Åbn en præsentation i Google Slides.
  2. Klik på Filer og så Offentliggør på nettet .
  3. Vælg Link eller Integrer.
  4. Under "Kør automatisk frem til næste dias" skal du vælge, hvor lang tid du vil tilføje mellem dias.
  5. Klik på Udgiv og så OK .

Tip! Hvis du vil ændre din præsentation eller timing, skal du kopiere et nyt link.

Stop offentliggørelse

• Åbn en præsentation i Google Slides.
  • Klik på Filer og så Offentliggør på nettet .
  • Nederst skal du klikke på Offentliggjort indhold og indstillinger og så Stop offentliggørelse.

Other actions while presenting

When you present, you can choose more options from the toolbar at the bottom of the presentation window:

• Select slides to present from a list
  • Open "Presenter" view
  • Turn on laser pointer
  • Print the presentation
  • Download the presentation in PDF or PPTX format
Tastaturgenveje til præsentationstilstand

Tastaturgenveje til PC

Stop præsentationen Esc
Næste ?
Forrige ?
Gå til et bestemt dias (7 efterfulgt af Enter går til dias 7) Et tal efterfulgt af Enter
Første dias Startside
Sidste dias Afslut
Åbn talerens noter sek.
Åbn publikumsværktøjer a
Skift lasermarkør l
Udskriv Ctrl + P
Slå undertekster til/fra (kun engelsk) Ctrl + Shift + C
Slå fuld skærm til/fra F11
Vis et tomt, sort dias b
Gå tilbage til præsentationen fra et tomt, sort dias Tryk på en tast
Vis et tomt, hvidt dias w
Gå tilbage til præsentationen fra et tomt, hvidt dias

Tryk på en tast

Tastaturgenveje på Mac

Stop præsentationen Esc
Næste ?
Forrige ?
Gå til et bestemt dias (7 efterfulgt af Enter går til dias 7) Et tal efterfulgt af Enter
Første dias Startside
Sidste dias Afslut
Åbn talerens noter sek.
Åbn publikumsværktøjer a
Skift lasermarkør l
Udskriv Apples Kommando-tast + P
Slå undertekster til/fra (kun engelsk) Apples Kommando-tast + Shift + C
Slå fuld skærm til/fra Apples Kommando-tast + Shift + F
Vis et tomt, sort dias b
Gå tilbage til præsentationen fra et tomt, sort dias Tryk på en tast
Vis et tomt, hvidt dias w
Gå tilbage til præsentationen fra et tomt, hvidt dias Tryk på en tast

Tastaturgenveje i Chrome

Stop præsentationen Esc
Næste ?
Forrige ?
Gå til et bestemt dias (7 efterfulgt af Enter går til dias 7) Et tal efterfulgt af Enter
Første dias Startside
Sidste dias Afslut
Åbn talerens noter sek.
Åbn publikumsværktøjer a
Skift lasermarkør l
Udskriv Ctrl + P
Slå undertekster til/fra (kun engelsk) Ctrl + Shift + C
Slå fuld skærm til/fra F11
Vis et tomt, sort dias b
Gå tilbage til præsentationen fra et tomt, sort dias Tryk på en tast
Vis et tomt, hvidt dias w
Gå tilbage til præsentationen fra et tomt, hvidt dias Tryk på en tast