Tilføj og rediger tabeller

Organiser oplysninger i et dokument eller en præsentation med en tabel. Du kan tilføje og slette tabeller samt justere størrelsen og typografien i tabelrækker og -kolonner.

Hvis du bruger Google Docs på en computer, kan du også:

• Sortere rækker
  • Trække og flytte rækker og kolonner
  • Fastgøre tabeloverskriftsrækker, så de gentages øverst på hver side
  • Undgå, at oplysninger overløber til næste side
Tilføj en tabel
  1. Åbn et dokument eller en præsentation på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk der, hvor du vil tilføje en tabel.
  3. Tryk på Tilføj Plus øverst til højre.
  4. Tryk på Tabel.
  5. Vælg det antal rækker og kolonner, du ønsker i din tabel.
  6. Tryk på Indsæt tabel. Tabellen føjes til dit dokument.
Tilføj rækker eller kolonner

Google Docs

1. Åbn et dokument på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på en tabel.
  3. Sådan tilføjer du en række eller kolonne:
    • Række: Tryk på Tilføj Plus nederst til venstre i tabellen.
    • Kolonne: Tryk på Tilføj Plus øverst til højre i tabellen.

Google Slides

1. Åbn en præsentation på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på en tabel.
  3. Tryk på den grå bjælke ud for rækken eller kolonnen.
  4. Tryk på en af følgende:
    • Indsæt række over
    • Indsæt række under
    • Indsæt kolonne til venstre
    • Indsæt kolonne til højre
Slet rækker og kolonner

Google Docs

1. Åbn et dokument på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på en tabel.
  3. Tryk på den pil, der vises ud for kolonnen eller rækken.
  4. Tryk på Mere Mere i den menu, der vises.
  5. Tryk på Slet kolonne eller Slet række.

Google Slides

1. Åbn en præsentation på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på en tabel.
  3. Tryk på den grå bjælke ud for rækken eller kolonnen.
  4. Tryk på Mere Mere i den menu, der vises.
  5. Tryk på Slet.
Slet en tabel

Google Docs

1. Åbn et dokument på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på en celle i den tabel, du vil slette.
  3. Tryk på Mere Mere i den menu, der vises.
  4. Tryk på Slet tabel.

Google Slides

1. Åbn en præsentation på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på den tabel, du vil slette.
  3. Tryk på Mere Mere i den menu, der vises.
  4. Tryk på Slet.
Flet celler i en tabel

Google Docs

1. Åbn et dokument på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg de celler, du vil flette.
  3. Tryk på Format Format og så Tabel.
  4. Slå Flet celler til.

Google Slides

1. Åbn en præsentation på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg de celler, du vil flette.
  3. Tryk på Mere Mere i pop op-menuen.
  4. Tryk på Flet celler.

Rediger størrelse og stil på tabeller

Rediger størrelsen på rækker og kolonner

Google Docs

1. Åbn et dokument på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på en tabel.
  3. Tryk på en celle i den række eller kolonne, du vil ændre.
  4. Tryk på Format Format.
  5. Tryk på Tabel.
  6. Hvis du vil ændre række- og kolonnestørrelse, skal du trykke på pil op eller pil ned ud for "Minimumrækkehøjde" og "Kolonnebredde".

Google Slides

1. Åbn en præsentation på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på den eksisterende tabel.
  3. Tryk på toppen af en række eller kolonne.
  4. Hvis du vil ændre størrelsen på rækken eller kolonnen, skal du trykke på og trække i linjerne i kanten af rækken eller kolonnen.
Rediger størrelsen på en tabel

Google Docs

Hvis du vil redigere størrelsen på en tabel i dit dokument, skal du åbne docs.google.com på en computer.

Google Slides

1. Åbn en præsentation på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på den tabel, du vil ændre størrelsen på.
  3. Tryk på og træk i de blå firkanter langs kanten af tabellen.
Anvend individuel typografi i celler i en tabel

Google Docs

1. Åbn et dokument på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på en tabel.
  3. Tryk på cellen i den række eller kolonne, du vil ændre.
  4. Tryk på Format Format. Under menuerne "Tekst" og "Afsnit" skal du ændre, hvordan din tekst er formateret.

Google Slides

Hvis du vil tilpasse individuelle celler i Google Slides, skal du gå til slides.google.com på en computer.