HTML-weergave

Met de HTML-weergave geeft u de hele presentatie weer op één HTML-pagina waar u doorheen kunt bladeren, in plaats van dia voor dia in de gewone presentatieweergave. Dit is een handige functie wanneer mensen uit uw publiek schermlezers gebruiken en u de tekst voor hen toegankelijker wilt maken.

Als u een presentatie wilt openen in HTML-weergave, gaat u naar het menu Weergave en selecteert u HTML-weergave. U kunt ook gebruikmaken van de sneltoetsen Ctrl + Alt + H (Cmd + Option + H op een Mac).

Matt is expert op het gebied van Documenten en Drive en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om hem te laten weten wat u van deze pagina vindt.