Lägga till, ta bort och organisera bilder

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Du kan lägga till, ta bort och ändra ordningen på bilder i en presentation som du vill. Du kan också lägga till nummer på bilderna.

Lägga till, duplicera och radera en bild

Infoga en bild

1. Öppna en presentation i appen Google Presentationer på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Ny bild Ny bild längst ned till höger.
  3. Tryck på den layout som du vill lägga till.
Duplicera en bild
  1. Öppna en presentation i appen Google Presentationer på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på den bild som du vill duplicera längst ned.
    • Om du vill duplicera flera bilder klickar du på dem nu.
  3. Tryck på Kopiera ​Kopiera​.
  4. Tryck på Klistra in Klistra in.
  5. Den duplicerade bilden visas efter originalet.
Radera en bild
  1. Öppna en presentation i appen Google Presentationer på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på den bild som du vill radera längst ned.
    • Om du vill ta bort flera bilder trycker du på dem nu.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Radera.

Hoppa över eller ordna bilder

Hoppa över en bild

Du kan hoppa över en bild när du presenterar en presentation. Bilden raderas inte. Om du delar presentationen med andra kan de fortfarande se överhoppade bilder.

1. Öppna en presentation i appen Google Presentationer på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på den bild som du vill hoppa över längst ned.
    • Om du vill hoppa över flera bilder klickar du på dem nu.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Hoppa över bild.
    • Om du vill visa en överhoppad bild trycker du på Mer följt av Visa bild.
Ordna om bilder
  1. Öppna en presentation i appen Google Presentationer på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på den bild som du vill flytta längst ned.
    • Om du vill ordna om flera bilder trycker du på dem nu.
  3. Dra de markerade bilderna dit du vill ha dem.
Numrera dina bilder

Öppna presentationen på slides.google.com om du vill numrera dina bilder.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.