Legg til, slett og organiser lysbilder

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan legge til, slette og bytte rekkefølge på lysbilder i presentasjonen din for å organisere dem slik du vil. Du kan også legge til numre for lysbildene.

Legg til, dupliser eller slett lysbilder

Sett inn lysbilder

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen på Android-enheten din.
  2. Nederst til høyre trykker du på Nytt lysbilde Nytt lysbilde.
  3. Trykk på oppsettet du vil legge til.
Dupliser lysbilder
  1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen på Android-enheten din.
  2. Nederst trykker og holder du på lysbildet du vil duplisere.
    • Hvis du vil duplisere flere lysbilder, trykker du på dem nå.
  3. Trykk på Kopiér ​Make a copy​.
  4. Trykk på Lim inn Lim inn.
  5. Det dupliserte lysbildet vises etter det opprinnelige.
Slett lysbilder
  1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen på Android-enheten din.
  2. Nederst trykker og holder du på lysbildet du vil slette.
    • Hvis du vil slette flere lysbilder, trykker du på dem nå.
  3. Trykk på Mer Mer etterfulgt av Slett.

Hopp over eller organiser lysbildene dine

Hopp over lysbilder

Du kan hoppe over et lysbilde når du viser frem presentasjonen din. Lysbildet slettes ikke, og hvis presentasjonen deles med andre, kan de fortsatt se lysbildet du hoppet over.

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen på Android-enheten din.
  2. Nederst trykker og holder du på lysbildet du vil hoppe over.
    • Hvis du vil hoppe over flere lysbilder, trykker du på dem nå.
  3. Trykk på Mer Mer etterfulgt av Hopp over lysbildet.
    • For å vise et lysbilde du har valgt å hoppe over, trykk på Mer etterfulgt av Vis lysbildet.
Endre rekkefølgen på lysbilder
  1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen på Android-enheten din.
  2. Nederst trykker og holder du på lysbildet du vil flytte.
    • Hvis du vil endre rekkefølgen på flere lysbilder, trykker du på dem nå.
  3. Dra de valgte lysbildene dit du vil ha dem.
Nummerer lysbildene dine

For å nummerere lysbildene dine, åpne presentasjonen på slides.google.com.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.