Legg til, slett og organiser lysbilder

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan legge til, slette og bytte rekkefølge på lysbilder i presentasjonen din for å organisere dem slik du vil. Du kan også legge til numre for lysbildene.

Legg til, lag kopi av eller slett lysbilder

Sett inn lysbilder

Slik legger du til et lysbilde med det samme oppsettet som lysbildet du er ved nå:

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner på en datamaskin.
  2. Øverst til venstre klikker du på Nytt lysbilde Plus.

Slik legger du til et lysbilde med et annet oppsett:

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner på en datamaskin.
  2. Øverst til venstre klikker du på Nytt lysbilde med oppsett Nedoverpil.
  3. Velg et lysbilde.

Finn ut hvordan du endrer temaet eller oppsettet i lysbildene dine.

Lag kopi av lysbilder
  1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner på datamaskinen din.
  2. Til venstre klikker du på lysbildet du vil lage kopi av.
    • Hvis du vil lage kopi av flere lysbilder, holder du Shift-tasten nede og klikker på dem nå.
  3. Høyreklikk og velg Lag kopi av lysbilde.
Slett lysbilder
  1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner på datamaskinen din.
  2. Til venstre klikker du på lysbildet du vil slette.
    • Hvis du vil slette flere lysbilder, holder du Shift-tasten nede og klikker på dem nå.
  3. Trykk på Delete eller tilbaketasten på tastaturet.

Organiser lysbildene dine

Hopp over lysbilder

Du kan hoppe over et lysbilde når du viser frem presentasjonen din. Lysbildet slettes ikke, og hvis presentasjonen deles med andre, kan de fortsatt se lysbildet du hoppet over.

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner på datamaskinen din.
  2. Til venstre høyreklikker du på lysbildet eller lysbildene du vil hoppe over.
  3. Klikk på Hopp over lysbildet.
  4. Valgfritt: For å vise et lysbilde du har hoppet over, klikk på Hopp over lysbildet igjen.
Endre rekkefølgen på lysbilder

Du kan endre rekkefølgen på lysbilder i presentasjoner:

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner på datamaskinen din.
  2. Til venstre klikker du på lysbildet du vil flytte.
    • Hvis du vil endre rekkefølgen på flere lysbilder, holder du Shift-tasten nede og klikker på dem nå.
  3. Dra lysbildet eller lysbildene dit du vil.
Nummerer lysbilder

Du kan nummerere lysbildene i presentasjoner.

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner på datamaskinen din.
  2. I menyen øverst klikker du på Sett inn etterfulgt av Lysbildenumre.
  3. Klikk på Bruk.

Merk: Hvis du ikke vil at tittellysbildet skal være nummerert, merker du av for «Hopp over tittellysbilder» når du legger til lysbildenumre.

Slik nummerer du bare bestemte lysbilder:

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner på datamaskinen din.
  2. Velg lysbildet eller lysbildene du vil nummerere.
  3. I menyen øverst klikker du på Sett inn etterfulgt av Lysbildenumre.
  4. Klikk på Bruk på valgte.
Endre hvordan du ser lysbildene dine

Du kan se lysbildene dine i filmstripevisning eller rutenettvisning:

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner på datamaskinen din.
  2. Nederst til venstre klikker du på filmstripevisning Filmstripe eller rutenettvisning Miniatyrbildevisning.
Vis eller skjul filmstripen
  1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner på datamaskinen din.
  2. Velg et alternativ:
    1. Nederst til venstre klikker du på Skjul filmstripen Forrige eller Vis filmstripen Neste.
    2. I menyen kan du gå til Visning for å merke av eller fjerne avmerkingen for Vis filmstripe.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.