Dia's toevoegen, verwijderen en ordenen

Wilt u geavanceerde Google Workspace-functies voor uw bedrijf?

Probeer Google Workspace vandaag nog.

Je kunt de dia's in een presentatie ordenen door dia's toe te voegen en te verwijderen en door de volgorde van de dia's te wijzigen. Je kunt ook nummers aan de dia's toevoegen.

Een dia toevoegen, dupliceren en verwijderen

Een dia invoegen

1. Open een presentatie in de app Google Presentaties op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsonder op 'Nieuwe dia' New slide.
  3. Tik op de lay-out die je wilt toevoegen.
Een dia dupliceren
  1. Open een presentatie in de app Google Presentaties op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op de dia die je wilt dupliceren en houd deze vast.
    • Wil je meerdere dia's dupliceren, tik dan nu op deze dia's.
  3. Tik op Kopiëren Een kopie maken.
  4. Tik op Plakken Paste.
  5. De gedupliceerde dia wordt weergegeven na het origineel.
Een dia verwijderen
  1. Open een presentatie in de app Google Presentaties op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op de dia die je wilt verwijderen en houd deze vast.
    • Wil je meerdere dia's verwijderen, tik dan nu op deze dia's.
  • Tik op Verwijderen Verwijderen .

Dia's overslaan of ordenen

Een dia overslaan

Je kunt een dia overslaan wanneer je een presentatie laat zien. De dia wordt niet verwijderd en als je de presentatie met anderen deelt, kunnen mensen de overgeslagen dia's zien.

1. Open een presentatie in de app Google Presentaties op je iPhone of iPad.
  2. Houd aan de onderkant de dia ingedrukt die je wilt overslaan.
    • Wil je meerdere dia's overslaan, tik dan nu op deze dia's.
  3. Tik op Meer 더보기 en dan Dia overslaan.
    • Wil je een overgeslagen dia weergeven, tik dan op 더보기 en dan Dia weergeven.
De volgorde van dia's wijzigen
  1. Open een presentatie in de app Google Presentaties op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op de dia die je wilt verplaatsen en houd deze vast.
    • Wil je meerdere dia's verplaatsen, tik dan nu op deze dia's.
  3. Sleep de geselecteerde dia's naar de gewenste positie.
Dia's nummeren

Als je dia's een nummer wilt geven, moet je de presentatie openen op slides.google.com.

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.