Tilføj, slet og organiser dias

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan organisere dias i en præsentation, som du vil, ved at tilføje, slette og omarrangere dem. Du kan også føje tal til dine dias.

Tilføj, dubliker og slet et dias

Indsæt et dias

Sådan tilføjer du et dias med samme layout som det aktuelle dias:

1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Klik på Nyt dias Plusøverst til venstre.

Sådan tilføjer du et dias med et andet layout:

1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Klik på Nyt dias med layout Nedadvendt pil øverst til venstre.
  3. Vælg et dias.

Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer tema eller layout på dine dias.

Dupliker et dias
  1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Klik på det dias, du vil duplikere, til venstre.
    • Hvis du vil duplikere flere dias, kan du holde tasten Shift nede og klikke på dem nu.
  3. Højreklik, og vælg Dupliker dias.
Slet et dias
  1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Klik på det dias, du vil slette, til venstre.
    • Hvis du vil slette flere dias, kan du holde tasten Shift nede og klikke på dem nu.
  3. Tryk på Slet eller Backspace på dit tastatur.

Organiser dine dias

Spring et dias over

Du kan springe et dias over, når du præsenterer en præsentation. Diasset slettes ikke, og hvis du deler din præsentation med andre, kan brugerne se de dias, der er blevet sprunget over.

1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Højreklik på det dias eller de dias, du vil springe over, til venstre.
  3. Klik på Spring dias over.
  4. Valgfrit! Hvis du vil vise et dias, der er blevet sprunget over, skal du klikke på Spring dias over igen.
Rediger rækkefølgen af dias

Du kan ændre rækkefølgen af dias i en præsentation:

1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Klik på det dias, du vil flytte, i venstre side.
    • Hvis du vil ændre rækkefølgen af flere dias, kan du holde tasten Shift nede og klikke på dem nu.
  3. Træk dine dias derhen, hvor du vil have dem.
Nummerer dias

Du kan nummerere dine dias i en præsentation:

1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. I menuen øverst skal du klikke på Indsæt og så Diasnumre.
  3. Klik på Anvend.

Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dit titeldias skal nummereres, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Spring titledias over", når du tilføjer diasnumre.

Sådan nummererer du kun bestemte dias:

1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Vælg det dias eller de dias, du vil have nummereret.
  3. I menuen øverst skal du klikke på Indsæt og så Diasnumre .
  4. Klik på Anvend på valgte.
Rediger, hvordan du får vist dine dias

Du kan se dine dias i filmstrimmelvisning eller i gittervisning:

1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Klik på filmstrimmelvisning Filmstrimmel eller gittervisning Miniaturevisningnederst til venstre.
Vis eller skjul filmstrimmel
  1. Åbn en præsentation i Google Slides på din computer.
  2. Vælg en af mulighederne:
    1. Klik på Skjul filmstrimmel Forrige eller Vis filmstrimmel Næste nederst til venstre.
    2. I menuen kan du vælge Se for at markere eller fjerne markeringen af Vis filmstrimmel.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.

Luk søgning
Google-apps