Diojen lisääminen, poistaminen ja järjestäminen

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit lisätä ja poistaa esityksesi dioja ja järjestää ne uudelleen haluamallasi tavalla. Voit myös lisätä dioihisi numerot.

Dian lisääminen, kopioiminen ja poistaminen

Dian lisääminen

1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa.
  2. Napauta oikeasta alakulmasta Uusi dia Uusi dia.
  3. Valitse asettelu, jonka haluat lisätä.
Dian kopioiminen
  1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa.
  2. Kosketa kopioitavaa diaa pitkään alareunasta.
    • Jos haluat kopioida useita dioja, napauta niitä tässä vaiheessa.
  3. Valitse Kopioi​Make a copy.
  4. Valitse Liitä Liitä.
  5. Dian kopio lisätään alkuperäisen dian perään.
Dian poistaminen
  1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa.
  2. Kosketa poistettavaa diaa pitkään alareunasta.
    • Jos haluat poistaa useita dioja, napauta niitä tässä vaiheessa.
  • Napauta Poista Poista .

Diojen ohittaminen ja järjestäminen

Dian ohittaminen

Voit ohittaa dian pitäessäsi esitystä. Diaa ei poisteta, ja jos jaat esityksen muille, he näkevät ohitetut diat.

1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa.
  2. Kosketa ohitettavaa diaa pitkään alareunasta.
    • Jos haluat ohittaa useita dioja, napauta niitä tässä vaiheessa.
  3. Valitse Lisää 더보기 ja sitten Ohita dia.
    • Voit näyttää ohitetun dian valitsemalla 더보기 ja sitten Näytä dia.
Diojen järjestäminen uudelleen
  1. Avaa esitys iPhonen tai iPadin Google Slides ‑sovelluksessa.
  2. Kosketa alareunasta pitkään diaa, jonka paikkaa haluat vaihtaa.
    • Jos haluat vaihtaa useiden diojen paikkaa, napauta niitä tässä vaiheessa.
  3. Vedä valitsemasi diat haluamaasi paikkaan.
Diojen numerointi

Jos haluat numeroida diat, avaa esitys osoitteessa slides.google.com.